Seg, segare, segast

Datum 2008-08-28 Klockslag 08:43:30
Klockan är 8.40 och jag är uppe och flänger.. Nu ska jag packa ner kläder så att jag har ombyte till imorn, jag ska fixa min mackaronisallad med kycklingkorv och slänga ihop lite mellis att ta med och äta mellan klasserna. Phu..! Just det ja, måste ju för fanken äta frukost också! =)

Idag har vi dansmedicin med Anna igen. Skönt tycker jag, eftersom jag fortfarande är ganska så ovan att börja dansa och skutta vid den här tiden på förmiddagen. Efter det blir det jazz med Therese igen. Weii! =)

Och ikväll ska jag äntligen få träffa myskorven! =D Nu har vi varit ifrån varandra sen i söndags och det är inte okej! Känns som ett år typ! (i alla fall i Christians och min lilla mys-värld)

Nä, nu ska jag fixa klart med allt och sen åka till plugget! ;)

Ha det bäst idag!

Kommentarer
Postat av: I D A

Men gumman varför vågar du inte? Du är ju grym på att ta koreogrfi ju! Själv sög jag stenhårt men vad fan gör det :D Man är ju där för att lära! Du får följa med om jag ska gå någon mer dag! Ja vi måste ses! På onsdag kanske??? PUSSSS

2008-08-31 @ 23:16:26
URL: http://aijdawolfie.blogg.se/
Postat av: Nat

Celina baby! I missed u today! Klart du ska ta klass för Blake. Och du är grym på att ta koreografi precis som Ida säger! Det såg jag ju på Dans klass om inte annat. Vi går dit för att lära oss, jag var verkligen inte bra idag, efter som fan men skitsamma! ;) Puss

2008-09-01 @ 00:05:47
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0