Hektiska dagar...

Datum 2009-05-11 Klockslag 23:15:06
Ja nu blev det lite dålig uppdatering här sen i lördags, men jag har som sagt haft en hel del att stå i.

Först och främst är jag helt otroligt stolt över mina elever som gigade i Lidingö Centrum i lördags för att jag efteråt blivit överöst med komplimanger om hur mina elever är så "positiva, glada, starka personer, duktiga, hjälpsamma, trygga,professionella, sprider glädje", o.s.v. o.s.v. o.s.v...

Så till mina elever på Lidingö; Tack för att ni är helt fantastiska!! Jag kan inte vara mer stolt!! =)

Sen är jag också otroligt stolt över mina elever på Ackis som har kämpat som små hästar senaste veckan med dansnumrena till elevföreställningen! Shit, vad dom har utvecklats! Fick även där en massa roliga komplimanger för hur bra dom skött sig under lördagen, att dom hade stenkoll på vad de gjorde och att danserna såg grymma ut!! Mitt jobb på söndagen blev ju minst sagt ganska så lätt. Kunde mest gå runt och bara umgås med tjejerna och peppa dom inför showen.

Kändes även där väldigt tryggt och jag kunde då koncentrera mig på att springa runt och samla ihop alla andra grupper som skulle upp på scen (andra föreställningen blev jag och en annan lärare ansvariga bakom scen, dvs jag fick springa upp och ner för femtioelva trappor under ca en och en halv timma... jag var rätt så mör efteråt...!).

Här kommer lite bilder på mina sötnosar från söndagen:





Så till mina Ackistjejor: Supertack för en helt underbart rolig termin!! Ni är grymma!




Imorn ska jag först på ett Calgel-informationsmöte (det nagelmärket som jag är utbildad nagelteknolog i) och sen ska jag vidare in till skolan och ha balett och TÅÅÅÅ med bästaste Hanna! =)

Efter det ska jag skynda mig hem och ta med mig bilen ut till Väsby för jag och älsklingen ska till IKEA och shoppa vardagsrumsprylar. Det renoveras nämligen för fullt i studion och nu ska det inhadlas tv-möbel, ljusmyspys, växter, shabloner, kuddar, filtar, m.m.

Därför måste jag också sluta bloggan nu för jag måste nog ta och gå in lite i design-moodet och börja planera inför morgondagen. Längtar!! =D

Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0