Gig på Café Opera

Datum 2009-12-13 Klockslag 22:03:18
Hallå! Nu är jag tillbaka igen. Tog en liten paus från verkligheten igår. Jag och babe hade en riktig "filmdag" igår, dvs den var helt perfekt! Mysig frukost, sen in till gamla stan och knata runt på julmarknaden. Efter det blev det en sväng förbi inredningsaffären "Minh" där jag köpte en väldigt efterlägntad bricka. Sen vidare till Kun

gsgatan där vi blev serverade en av de bästa plankstekarna jag någonsin ätit! Och till sist kaffe och varm choklad på vårt lilla hak på Drottninggatan. När vi kom hem tände vi alla ljus i lägenheten och myste framför TV:n. Vi hade dessutom perfekt julväder med snö och allt hela dagen! Kunde inte blivit bättre. =)

Här är den nya fina brickan! (köpte den i mörk bambu)





Giget då? Jo det gick jättebra! Gjorde inte fel en enda gång! ;)

Fredagen var i allmänhet väldigt stressig med soundcheck, rep (inför andra grejer), undervisning och massa annat, men på nåt sätt lyckades allt klaffa helt okej. På kvällen efter undervisningen drog jag hem till Gathania för att fixa med smink och hår. Ida kom också dit efter sitt gig på Idol-finalen. Halv 11 blev vi upphämtade i en taxi och skjutsade till Cafét.

Kvällen i några ord; GALET MYCKET folk, ENORM kö, FRUKTANSVÄRT stark volym på musiken, men OTROLIGT kul ändå! =)

Vi var först ut, sen körde Nexx, Gaby och Janet från "Made in Sweden". Giget gick som sagt som på räls och vad som gjorde det lite extra speciellt var att min babe och Bult var där för att titta.

När vi var klara försökte vi mingla runt lite i lokalen, vilket praktiskt taget var omöjligt med tanke på allt folk och den extremt starka volymen på musiken. Därför gick jag, Ida, Janet och Emma upp till logen, drack lite vin och hade tjejsnack. Själv uppskattar sånt mycket mer! =)

Lite bilder från kvällen...

Ida, Janet och jag

 






Bilder från scenen



Söta Janet in action



Fullt ös med Nexx på scenen




Söta Emma och Jonas från Basic Element som jag inte träffat sen Georgien!



Vi träffade också på solstrålen Neo som har fått en plats i Melodifestivalen och söta Anniela som jag och Ida har lite hemliga projekt ihop med.. ;)







Andrea från Basic Element var också där. Har inte heller träffats sen Georgien-turnén!

Kommentarer
Postat av: Blomman

Ni är Snygga : )

2009-12-14 @ 00:44:14
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0