Cp-hosta!!!

Datum 2010-05-05 Klockslag 11:40:45
Ååååhhhh vad jag är trött på att hosta!! Det är verkligen en extremt stor nackdel med att jobba med barn/ungdomar - man är konstant förkyld i femtioelva olika variater! Just nu går typ hälften av alla mina elever runt och hostar, så självklart får jag samma grej. Inte deras fel, men det suger lika mycket för det!

Skulle nog säga att jag sovit i snitt... hm.. en timma i natt. Nej, jag skämtar inte. Så fort jag höll på att somna fick jag världens hostattack och så blev jag klarvaken igen. Och trots att jag vet så väl att jag har sjukt svårt att sova om jag dricker té precis innan jag går och lägger mig, så var jag i ett väldigt desperat tillstånd igår kväll och hade inget annat val.

Blä! Kommer väl slå till om några timmar... sömnen alltså... man kanske skulle försöka ta en nap nu? Kan också berätta att jag har träningsvärk i armarna beyond något jag någonsin kännt förut! Fruktansvärt jobbigt, men ack så skönt på något sätt! ;)

Kom förresten precis hem från ett väldigt trevligt möte på Fridhemsplan nyss och nu är det dags för Mammadag!! =D Först ska vi leta jacka till henne, sen blir det tidig middag på Fridays och till sist "Alice i Underlandet, 3D"!! AAAHH! Som jag har längtat! =)

Har btw fastnat på den här låten. Kan inte förstå varför. ;) Grym är den i vilket fall som helst!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0