Lite uppskattning till mina elever... =)

Datum 2010-06-07 Klockslag 12:50:22
Litet meddelande till mina elever som var med och förgyllde min helg på Dieselverkstaden.

Commercial street F+

Det är verkligen helt fantastiskt vad ni utvecklats den här terminen! Jag känner mig alltid så trygg med er innan och under shower. Och ni har blivit så grymt synkade i alla koreografierna!  Vi lyckades verkligen ta oss från F till F+ i år och jag hoppas att jag får fortsätta jobba med er nästa termin och ta er ännu högre! =)

Commercial street M


Haha, vi tog oss verkligen från megakaos till megafierce! Ni kom förberedda på lördagen och det är jag väldigt väldigt tacksam för. =) Ni kämpar som var där i helgen har verkligen visat att ni kan ta ansvar och lösa problem på plats, vilket jag är otroligt stolt över! Monster-koreografien gjorde ni mer än rättvisa! =)

Ultimate Vibe


Ni tog er också från lite halvkaos som till slut blev sjukt snygga nummer! Ghost var en riktig rysare! (på ett bra sätt ;) ) Kan tänka mig att många i publiken fick goose bumps. ;) Ni tog också ansvar och tog fram det där extra på scenen som jag alltid vet att ni har. =)

Minivibe

Ni vet redan vad jag känner. ;) Ni är mina bäbisar! Det är nu det kommer börja hända stora grejer!

Feminine Vibe

Som jag sa förut så fattar jag inte när ni växte om mig på längden! ;) Ni ser verkligen så grymt snygga ut på scenen, både utseendemässigt och hur ni rör er i koreografierna. Ni är har liksom blivit dom "stora coola tjejerna" på skolan. =) När jag startade den första Feminine Vibe-gruppen var det på nåt sätt er jag föreställde mig - och nu är vi här. =)




Jag är så fruktansvärt stolt över att se hur grymt mycket ALLA har utvecklats den här terminen! Ordet "stolt" räcker typ inte till. Ni är BÄST och ert engagemang och er dansglädje betyder otroligt mycket för mig! Jag hoppas att jag får se er igen nästa termin och att ni kommer och hälsar på mig och Tobbe på Grönan i sommar. =)

MegadundersuperKRAAAAAAm till er!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är ju bäst, men det vet du säkert redan!

2010-06-07 @ 21:09:51
Postat av: A M M E

du är ju lika grym mot oss! :P haha, det är skit kul att dansa hos dig!

2010-06-08 @ 08:35:10
Postat av: Stella

Håller med Amme! :)

2010-06-08 @ 18:00:50

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0