Första dagen med Tobbe Trollkarl

Datum 2010-06-28 Klockslag 20:44:27
Vilken dag! Nu har vi alltså haft preimär av vår showperiod på grönan och jag måste säga att det nog var den bästa premiären hittills! Haha, det märks att vi gjort det här ett tag nu.. ;) Ofta är det saker man måste plocka bort eller tajta till, men idag kändes allt grymt! Självklart kommer showen bli bättre ju mer vi kör den, men vi har en väldigt bra grund att jobba utifrån. Kom gärna förbi och titta någon dag! =)

Väl hemma fixade jag mat och tokdeckade sen på soffan i någon timma... har sovit typ fyra-fem timmar i natt och med all anspänning idag som bara rann av en så fanns det inte mycket energi kvar att jobba med.

En sak som jag faktiskt är lite orolig över är min vänstra ljumske. När vi skulle lyfta och sätta allt på plats i morse, så gjorde jag nåt konstigt och nu kan jag knappt stödja på ena benet. Det värker och ilar som satan i hela ljumsken, nedre delen av magen och övre delen av låret. Jätteobehagligt! =( Hoppas verkligen att det känns bättre när jag vaknar imorn. Hade tänk gymma imorn förmiddag (ben), men det känns ju kanske inte supersmart nu. Någon som har lite koll på anatomi och kanske kan lista sig fram till vad det kan vara?

Har också korrat lite i huvudet till ST-träningen imorn då vi ska fixa med alla fem miljarder ändringar. Sen hade jag planerat att städa, men med tanke på hur mitt ben/ljumske/mage känns nu så orkar jag knappt gå från badrummet och tillbaka till soffan. Längtar efter min karl som är på väg hem från Väsby. Känner att jag behöver någon som kan klappa lite på mig. =)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0