Cardio

Datum 2010-06-18 Klockslag 16:32:25
Om ni undrar varför jag inte skrivit nåt förrän nu idag så har jag bara ett ord till er - Cardio! (konditionsträning) Fy bubblan vad död man blev! Var på Sats och mötte upp Robin kl. 11 sen har jag legat några timmar i koma i sängen. Vi började med tre min hopprep (det är skrämmande vad snabbt man blir trött av hopprep!) och sen var det full kababrulle i en timma. Vi började med dom vanligt övningarna för överkroppen. Kör ju nästan bara med fria vikter nu istället för maskiner som jag gjorde förut. Tror ni man känner sig som Hogan's syrra eller när man står där och pumpar! ;)

 

När vi kört i ungefär 40 min gick vi över till crosstrainern och jag var nervös kan jag ju tala om! Robin har tidigare berättat skräckhistorier om personer som svimmat och spytt och det var jag inte överdrivet sugen på!

 

Men jag överlevde, även om det var piiiiiiissjobbigt!! Trodde att hjärtat skulle hoppa ut ur kroppen på mig ett tag. Och nu körde vi ändå bara strax över 10 min (plus 7 min nedvarvning). Målet är att komma upp i 30 min. Tycker ändå att jag var duktig. =)

 

Nu ska Robin resa bort i två veckor, så nu är det dags för mig att testa mina vingar. Har fått två träningskort som jag ska jobba med till han kommer tillbaka, sen har vi faktiskt bara en PT-timma kvar. =( Men det känns verkligen att det varit väl spenderade pengar! Jag är så himla nöjd och jag kommer ha  grym användning av det här! Kan absolut rekommedera det till alla!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0