Ja jösses...

Datum 2010-08-12 Klockslag 20:26:03
Mer chockstart går nog inte att få efter semestern! Repet inför modevisningen gick jättebra! Vi satte hela koreografin på under 45 min och imorn är det showtime! Om ni vill se mig strutta runt i lite Gina- och Ed Hardykläder på en röd matta så kan ni komma till Sergelgången kl. 12, 14 eller 16 imorgon eller på lördag. ;)

 

Repet med Minivibe hade inte kunnat gå bättre! Tjejerna kom förberedda och vi satte om alla placeringar på 1,5 timma. Sen cleanade vi och körde igenom hela 7-minuters showen några gånger. Jag är så stolt att jag nästan spricker!! Fick gåshud flera gånger. Fasiken vad kul det kommer bli imorn! =D

 

 

Mina duktiga små sötisar ;)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0