Ångest...

Datum 2009-09-04 Klockslag 23:48:15
Det ilar i tänderna och tandköttet och det sista jag känner för just nu är, förutom att tugga i mig isglass, att ta på mig dom där skenorna... Måste hålla fokusen på hur fina mina tänder kommer bli! Efter i natt har jag faktiskt kommit halvvägs dessutom, och dom är som sagt redan väldigt mycket vitare. Me like! =)

Har fått mina nycklar till lägenheten nu förresten! Yeey! =D Golvläggaren var och kikade runt lite på det gamla golvet idag och imorn ska vi träffa en målare. Det börjar dra ihop sig. =)

Vad händer annars imorn då, jo det ska jag berätta för er som orkar lyssna; Klockan tolv ska jag och Anna-panna mötas upp vid Karlaplan och köpa på oss lite mysig brunch som vi sedan ska mysa med i hennes lägenhet (som för övrigt nu ligger typ fem min från min lägenhet!). Efter det ska jag in till stan och kolla på när Christian och Vickan uppträder på ett bröllop. Och sen ska vi direkt vidare till Väsby där hela Uptownsnakenoizevillage-gänget väntar och sen blir det partaj hela natten lång. =) Har fortfarande ingen bra idé vad jag ska ha på mig bara... hm... Det värsta är att jag har halva min partygarderob OCH mitt löshår hos Chrstian... bajs...

Ge mig lite inspirationsbilder tack! Gärna nåt lite snygg-rockigt! =)


(En halvtimma senare...)

Har letat runt lite i rummet nu och jag tänkte ta min svarta balettdräkt som är jättefint urringad i ryggen plus typ ett par jensshorts och höga klackisar.. Tips på vad man kan ha till?

Kommentarer
Postat av: ida

hoppas tänderna blir fiiina :) tycker synd om dej!

2009-09-05 @ 10:58:07
URL: http://idadancer.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0