Skräckfilm + Lordi = ???????????????

Datum 2009-10-10 Klockslag 01:12:57
Alltså jag har precis sett den flummigaste skräckfilmen någonsin!! Flippade runt bland kanalerna och får syn på nåt som verkar vara värt att lägga några minuter på. I början måste jag nog säga att det faktiskt såg riktigt läskigt och coolt ut med sjukhusmiljö och allt. Den bilden försvann ju ganska så snabbt när det istället för läskiga små flickor, dyker upp monster som ser ut att komma från någon dålig 80-tals film. Kan ju säga att det tog av udden lite på det läskiga. Ännu mer flummigt var att det hade rock-kläder(!) på sig. Känns ju väldigt passande i en sjukhus-skräckfilm.

Men priset tar ju det sista monstret..! Av någon anledning började jag tänka på Finland när han dök upp. Två sekunder senare dök namnet "Lordi" upp i huvudet på mig och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt!

Det sjukaste är att det var Lordi!!!!!!!!! Dom stod med i eftertexten plus att dom körde en av deras låtar!! AAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

"Dark Floors" hette filmen om ni nu blev nyfikna. Garvade lite extra när jag läste eftertexterna och alla "corpse" hette typ Pekka Määkiiilääähääähähä. ;)

Dom där finska "corpsen" låg verkligen överallt!

Och här har ni trailern på sjukhuset med finska monsterrockare...

Prepare to be scared... ;)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0