Halloweenmys

Datum 2009-10-31 Klockslag 20:10:08
Tjabba tjena! Hoppas att ni har haft en mysig/rolig/läskig halloween so far idag! =)

Jag, Christian och hans mamma - Ewa har sprungit runt på stan halva dagen idag för att hjälpa Ewa med lite inredningsinspiration till hennes nya lägenhet. Yep, hon har också precis köpt nytt. =) Det blev EM, Mio, Duka, Village, matstopp på Vapiono, Sia och till sist (men inte minst) Spiti.

Jag har hittat en stege där som jag SKA ha till min längenhet! Jo, det kanske låter lite konstigt men den är verkligen jättefin (mörkbrun bambu)! Tänkte ha den i sovalkoven så att man kan hänga upp sin kläder när man ska sova.

 

Nu ikväll har jag och babe planerat att ha en riktigt "läskig" halloweenmyskväll! Vi har köpt en massa god mat, lite olika sorters godis, lagrat upp med värmeljus så nu är det bara att tuta och köra! Måste bara komma på lite bra skräckfilmer att kolla på... om vi inte hade sett "The Shining" rätt så nyligen så hade ju den varit självklar!

Har ni några förslag kanske?

 


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0