TACK!!

Datum 2009-05-01 Klockslag 12:26:47

...för alla jättesöta och snälla kommentarer!! Har försökt svara alla som har angett en länk, men jag vill ju självklart säga tack till er andra också! =)

Kram på er!






Idag är det chill som gäller. Christian är i studion och jobbar hela dagen, så jag tänkte passa på att gå in i rollen "soffpotatis". ;)

Jag var dessutom hos Anna Taube - napratpat på Ackis, igår och gick ingeom alla mina femtioelva krämpor. Först tog vi oss ann knät och jag fick jättemycket bra övningar som jag verkligen ska hårdköra tills det blir bra igen! Hon visade också vilket ledband hon tror att jag sträckt ut och förklarade väldigt bra varför mitt knä håller på att knäppa och vara jobbigt. Helt sjukt att jag gått till diverse annat folk för att få hjälp och ingen verkar kunna förklara vad det kan vara, och sen kollar hon på mig i några minuter och ger mig förklaringar som känns så otroligt självklara. Hm.. det gäller att hitta rätt person från början helt enkelt...

Efter det gick vi vidare till min rygg och mitt bäcken som jag hävdat suttit helt j-vla snett ett tag nu.. Samma sak där, hon tittar på mig en gång och ser att jag faktiskt är helt sned! "JAAAAAAAAA, ÄNTLIGEN!!!!", tänkte jag lite försiktigt då för att jag fick det bekräftat av någon annan! Man känner sig ju inte lite galen när man går runt och hela kroppen bara skriker att man inte sitter ihop som man ska.

Jag har ju faktiskt inte inbillat mig saker.....

Sen blev det minst sagt knäpp och knak och brak. Hon vred mig i diverse positioner och bad mig andas in.... och andas ut..... *KNAAAAAAAAAAAAAAAAAK, KRKRKRRRRRRRKKKKKKSHSHSHSHSH* (min ryggrad som knäcktes till). När hon knäckt till mig på lite olika ställer fick jag intruktioner vad jag ska stretcha och trycka och massera så att jag förhoppningsvis inte behöver göra om det på ett tag... ;)

Hands up for Anna, hon vet verkligen vad hon håller på med! Sen tror jag att besöket dessutom kommer att vara gratis för mig eftersom jag jobbar på Ackis och får "friskvårdsersättning". Inte helt fel! =)

Nä, nu måste jag äta "frukost" (brunch kanske det heter vid den här tiden på dygnet...?).

Hörs lite senare!



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Anna är bäst! Ha en härlig soffpotatisdag! Kör samma här hemma :) Puss

2009-05-01 @ 12:37:05
URL: http://nathalicius.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0