Ferre hos Nat

Datum 2008-10-27 Klockslag 23:43:53
Just det ja! Glömde ju berätta om festen i fredags hemma hos Nat! Tidigare samma dag var jag och Christian på konsert igen och lyssnade på när Radiosymfonikerna körde helt galet avancerade stycken i Berwaldhallen. Vi trodde att det bara skulle ta en timma, men det slutade på två timmar och jag fick panikstressa för att hinna hem, fixa iordning mig, äta och sen åka tillbaka in till stan, eller ja.. Bergshamra där Nat bor.

Kom dit vid halv nio typ och gav Nat det absolut mest lättdruckna vita vinet ever - Black Tower! (låter lite som en porrfilm eller nåt) Tänkte att jag skulle ta och börja få henne att tycka om vitt vin.. tänk vad mycket hon missar liksom! ;)


Smakar saft! =)

När jag väl slagit mig ner på golvet runt soffbordet tog det inte lång tid innan fyllelekarna drog igång, och självklart landar det på "Jag har aldrig...".. ha! Jaaa, det var ju intressant... But what happens in Nat's lägenhet, stay's in Nat's lägenhet... ;) Fast jag kan ju faktiskt skvallra om att det blev lite spraylackering av kök senare på kvällen.. ;) (dock efter att jag gått).. Pratade med Nat idag.. stackare.. dom hade fått städa en del idag förstod jag...

Själv tog jag det väldigt lugnt med tanke på hur jag mått senaste tiden, så runt ett-tiden började jag röra på mig och bestämde mig självklart för att ta den krångliga vägen till väsby, istället för att bara gå till tunnelbanan och smidigt åka hem till Lidingö.. men vad gör man inte när man är kär och gossjuk.. ;) Kändes lite halvläskigt att sitta på en öde busshållplats mitt ute i Bergshamra för att sedan sitta och vänta på pendeln i typ en kvart i Ulriksdal.. men jag har ju världens bästa pojkvän som kom och mötte mig på stationen när jag kom fram, så då var det ju värt allt läskigt! Blev till och med mött av Christians kompis Micke som hängt där under kvällen.



Busshållplatsen i Bergshamra... med min räddare - iPoden och Family Guy!

Sammanfattningsvis så tycker jag att det var en väldigt trevlig kväll! =) Snodde en bild från Nat's blogg.. typ den enda bilden som tagits på mig under hela kvällen plus att jag inte ens varit medveten om att den tagits.. Meeeen jag bjuder på den! ;)


Kommentarer
Postat av: W A R G

Ja det måste jag verkligen. Ska giga med Sunblock någonstans i sverige på lördagen så antar att jag kommer hem på söndagen någon gång. Kanske kan ses då? Du har möjligtvis inte en liten tid att renovera mina äcklig naglar ;D ;D ;D



Åh jag ville också gå på Nats fest. SYND! Hade du roligt?

PUSSSSSSSSS på min Schlaijna!

2008-10-28 @ 00:22:21
URL: http://aijdawolfie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Verkar som ni hade det kul !! Du var iaf fiiiiiiiiiine i dina nya kläder !! och din nya hårfärg !!

2008-10-28 @ 12:22:41
Postat av: Linn

Hej söt!

Du är såååå fin i din nyagamla hårfärg blir nästan lite sugen på att färga mig också men njaae vet inte.. Du ska väl till Madde på fredag? Vad sägs om att slå ihop våra kloka hjärnor och köpa en present?

Puss

2008-10-28 @ 13:46:42
URL: http://linnolainen.blogg.se/
Postat av: Madde

Låter bra linn skojjja hahaha ni behöver vl inte köpa nåttt!!! Räcker med en skumgodis hihihi Kul de ska bli kössss

2008-10-28 @ 15:34:28
URL: http://dealeine.blogg.se/
Postat av: Celina

"Inget namn": Tääääck babe... ;)

2008-10-28 @ 20:25:52
URL: http://schlaijna.blogg.se/
Postat av: charlin

Tack så jättemycket :D

Oh, fan va nice. Är nästan alltid i behov av modeller, så om jag plåtar mer i Sthlm hör jag definitivt av mej! ^^

2008-11-01 @ 11:06:27
URL: http://chaasy.blogspot.com

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0