Thank you GOD!!!

Datum 2008-11-19 Klockslag 17:21:34
Ååååhhhh vad jag är glaaaad!! Har legat och tagit en powernap och skulle precis göra mig iordning för att åka iväg till Nova och jobba. Helt plötsligt får jag ett mail och ett meddelande på mobilen om att det är stängt idag då Johan som är ansvarig är sjuk! But here's the GREAT part; JAG FÅR BETALT ÄNDÅ!!! Tillbaka till sängen säger jag bara! ;)


Känner verkligen att jag behöver en ledig kväll nu, så det här kom helt rätt! Men jag måste ändå säga att jag faktiskt sett framemot att få vara på Nova ikväll..! Det som känns kul med det jobbet är att det är aldrig känns tungt eller jobbigt. Cool personal, coola kids och jättefina lokaler! Men jag mår ju inte dåligt direkt att få vara hemma just idag som sagt.. ;)

 Fick ett väldigt trevligt samtal från Balettakademien idag.. vågar inte säga nåt än med risk för att jinxa det, men jag håller tummarna i veckan! ;)



Varning för skryt-moment!

Jag har vääärldens bästa elever!! Jag är så otroligt tacksam över att jag den här terminen har haft dom mest glada, ambitiösa, engagerade och gulligaste elverna man kan tänka sig! Tack tack tack tack tjejer för är ni är bäst!! Och det gäller alla mina grupper! Ni är min inspiration! =)

Här kommer några klipp från träningen i söndags med min Street F.


Först har vi Like Me med Girlicious. Dom tre tjejerna i början markerar gruppen som ska köra före.




Och här har vi Disturbia med Rihanna. Ja dom ska vara zombies.. ;)











Jaha.... och vad ska man hitta på nu då.....?

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0