Misosoppa

Datum 2008-11-03 Klockslag 15:17:42
...är så sjuuuuukt gott!! Och väldigt bra när man inte kan tugga saker! ;) Köpte med mig två stycken för 10 kr styck på Ropsten på vägen hem.. kan jag verkligen rekommendera!


Btw, är det någon som har ett bra tips på var man kan få tag i take-away soppa?? Coffee Cup hade galet goda soppor förut, men sen dom bytte till Espresso House så har dom tagit bort allt det där. I lördags när jag och babe var i stan skulle vi försöka leta upp nåt ställe där dom hade soppa eftersom jag hade så ont i tanden.. good luck with that säger jag bara..! Till slut hamnade vi på ett sushi-hak i gallerian och beställde in misosoppa och en liten sushi.. bättre än inget liksom.. ;) Trist i alla fall att det inte finns.. eller så är det jag som inte har koll! Så please, ge mig some tips!

Idag var det verkligen första dagen efter lovet..! D.v.s. trött och segt... för min del i alla fall... Och nu ska jag iväg och jobba lite till... till klockan åtta för att vara exakt... suck...

Ja just det ja! Glömde ju berätta förut att jag äntligen har fått mitt i.d. smink!!!

Det blev en foundation, en concealer, ett solpuder och tre olika borstar! Yey! =D
Skulle vilja ha ett rouge och en necessär också men det får bli till senare...

Och nu sitter jag här och väntar på att Tobbe ska messa mig och säga att gigen nu i november-december blir av..! Hoppas hoppas hoppas! Helt galet vad jag är broke just nu, så lite gigande skulle ju verkligen inte sitta helt fel..!

Kommentarer
Postat av: Alisa

hej!:)

Tack tack detsamma!

Du dansar med Ida eller?:)

2008-11-03 @ 15:49:11
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Nat

Yey I.d äger! Det är startkitet va?



Jag hade tur som hade jim hemma senare under natten för jag drömde världens läskigaste mardröm! Hade typ dött om inte han legat bredvid mig då :( Hoppas det dröjer väldigt länge tills han är borta på natten igen... Ja absolut! Men då ringer jag dig nästa gång om det händer igen..! Samma för dig sötnos!



Pusss

2008-11-04 @ 21:57:49
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: Mikaela

fin blogg :)



är I.d sminket bra har funderat på att köpa det faktiskt

2008-11-10 @ 12:34:19
URL: http://mikkan4.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0