Konstig dag...

Datum 2008-11-28 Klockslag 22:53:30
Ja.. det har varit lite konstigt idag.. eller typ förmiddagen.. Ställde klockan som vanligt på 7.40, men kom inte upp förrän typ 8.20 (men hur lätt är det när man har världens gosigaste kille bredvid sig i sängen). Fixade sen iordning mig och förberedde mig på att i alla fall vara med på stången första 45 min på baletten och sen sitta resten av tiden och jobba med lite thera-band och sånt.. När jag sen lämnat min mysige karl och kommer upp på perrongen så är tåget självklart försenat.. och försenat-minutrarna bara tickade iväg så det blev att gå tillbaka. Inte för att jag mådde överdrivet dåligt av att lägga mig i den varma sängen och somna om igen ;) men jag hade liksom ställt in mig på att dansa idag.. Jaja, antar att det var ödet eftersom jag egentligen inte får/borde dansa alls..!

Så det blev lite mer Zelda-spelande när babe sen skulle upp och jobba med lite hemside-jobb. Är typ helt inne i Zelda just nu! Har kommit aslångt! =) Ska försöka åka iväg tidigt imorn så att jag hinner spela lite innan vi ska på middag hos Christians farmor och farfar i sällskap med Christians pappa och bror Thomas och hans tjej Tanja och deras två barn Jasmine och Michelle.. Vi blir nog några stycken.. Thomas slulle bjuda oss på abborre som han själv fångat. Yummi! =)



Igår firade vi pappa
Restaurang J ute i Gåshaga på Lidingö.
Det var suupermysigt!
Och maten var verkligen "to-die-for!"
Ramsey hade varit stolt! ;)





Här är förresten lite filmer från dansklasserna idag. Lite sorgligt för det var terminsavslutning idag.. men dom är sååå duktiga och underbara så jag kan bara släppa iväg dom med ett leende på läpparna och ro i kroppen och önska dom ett jättejättemysigt lov! Sen blir det att ladda inför showen i januari.. more to come on that one...



Minivibe kör "When I grow up" - The Pussycat Dolls





Feminine Vibe kör "Stupid Shit" - Girlicious




Feminine Vibe igen med "Prettyboy" - Danity Kane



Jag är trött.. vilket som vanligt brukar innebära att jag inte kommer i säng på några timmar.. hm..
borde försöka ändra på mina vanor lite....


Kommentarer
Postat av: Anonym

alltid lika göött o mysigt me gó mat!

2008-12-01 @ 15:46:06
URL: http://cherriana.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Celina
Årskull: Gissa! ;)
Bor: I min 37:a på Gärdet
Sysslar med: Egenföretagare och frilansar som dansare och koreograf. Undervisar i dans på bl.a. Lidingö och Balettakademien i Stockholm. Håller också lite på med musik i olika projektformer.
I min blogg: Här hittar du allt från dans, musikvideoinspelningar, träning och kost till kläder, mode och annat ytligt. ;) Det som händer mig och saker jag gillar/inte gillar hittar ni här helt enkelt.
Motto: "Fake it 'til you make it"

Våra vänner:
Celina Rydéns blogg
Naglar i Stockholm - CelinasNaglar
Ida Warg - Sveriges bästa träningsblogg
Musikstuio i Stockholm, mixning och mastering
Kalasfabriken - Coverband
Webbdesign, Googleoptimering i Stockholm
Avslappningsmusik och Meditationsmusik


RSS 2.0